Såhär fixar du till din OYEZ!

Att beställa en egen OYEZ! är enkelt. Alla mätningar för var ditt håravfall har satt spår, och prover från ditt eget hår (bakhuvud och sidan) fixar du själv och skickar in till oss. Vi gör en färganalys på dina hårprover och sätter sedan igång med att fixa din OYEZ! efter dina mätningar. Du finner mätinstruktioner på vår hemsida.

Klipp till frisyren du vill ha

När du mottagit din OYEZ! är det dags för dig att fästa den på huvudet, även för detta ger vi dig grundliga instruktioner och det är mycket lättare än du tror. En femåring skulle klara det lekande lätt!

När håret sitter fast på huvudet behöver det klippas till för att ge dig önskad frisyr. Du kan försöka dig på detta moment själv om du vill, men det säkraste är att besöka en frisör. Det finns tre särskilda OYEZ! salonger i Norden, en i Oslo, en i Stockholm och en i Göteborg. Om du går till någon av dessa får du en proffsklippning, men det för klippmomentet bör det gå lika bra hos vilken annan duktig frisör som helst. När din OYEZ! är på plats och inklippt är det inte någon som skulle kunna tro att du tillhör skaran av människor som drabbats av håravfall.

Lev som vanligt

När din OYEZ! hårersättning sitter på plats spelar det inte längre någon roll om ditt håravfall obönhörligt fortsätter, eller om det stannar upp litegrann, din frisyr är ej ruckbar. Du kan leva hur aktivt eller inaktivt du själv önskar. Är man väldigt sportig av sig så kanske hållbarheten på en och samma OYEZ! förkortas något, men i vanliga fall kan man ha en OYEZ! hårersättning i mellan 6-8 månader.

Vi behöver inte längre "gilla läget" när vi drabbas av håravfall, och vi måste inte gå igenom dyra, invasiva hårtransplantationer för att få tillbaka vår en gång så frodiga hårman. Vänta inte, skaffa din egen OYEZ! idag!