Om OYEZ!

OYEZ! var det resultat som skapades av en person som själv drabbats av tidigt håravfall - redan i tonåren faktiskt - och som dessutom bar på ett genuint intresse för utseende och särskilt just hår. Att acceptera så tidigt håravfall när just håret var en av de delar i utseendet man värnade mest om fanns inte på kartan, men alternativen var dåliga.

Även innan OYEZ! fanns hårersättningar, men de var komplicerade och dyra att skaffa, och såg i ärlighetens namn sällan helt verklighetstrogna ut. En OYEZ! hårersättning finns det ingen som kan missta för annat än personens egna hår. Den är praktisk, verklighetstrogen, lätt att beställa och väldigt prisvärd.

Allt för ditt hår

OYEZ! säljer inte bara hårersättningar för personer som av olika anledningar drabbas av håravfall, utan erbjuder också ett omfattande sortiment av unika vård- och stylingprodukter. I vårt sortiment finner du saker som schampo, balsam, extra tejp, rakgel, hårvax, kam och rakhyvel.

Alla produkter är särskilt framtagna för att passa för personer med en OYEZ! hårersättning, men går lika bra att använda även utan.

OYEZ! salonger

Det finns tre OYEZ! salonger än så länge, två i Sverige - i Stockholm och Göteborg, och en i Norge - i Oslo. I dessa salonger kan du som kund hos OYEZ få personlig hjälp med saker som mätning, inklippning och färganalys. Detta är dock inte något som du ska känna är nödvändigt, allt utom klippning kan du efter våra instruktioner klara själv. En inklippning kan sedan vilken erfaren frisör som helst klara av.

Håret

Många undrar, med all rätt, vad det är för hår som används för att framställa OYEZ!. Det är alltid hundra procent äkta människohår, från frivilliga hårdonationer runt om i Asien och Europa. Håret i din OYEZ har tvättats och färgats till rätt färg för att smälta in naturligt i ditt eget hår.